Naisten kasikaavio

Naisten kasikaavio jatkuu taas lauantaina 8.10. Masalan Joo.areenalla. Naisten kasikaaviota on järjestetty neljä kertaa, joista kolme on pelattu Joo.areenalla ja neljäs kerta oli toukokuussa Hangon massakentillä. Viikonloppu oli sateinen, mutta pelien aikana Hanko näytti parastaan ja saimme viedä pelit läpi auringon pilkistäessä pilvien lomasta. 

Tämä iloinen pelitapahtuma on ollut hyvin pidetty naisten keskuudessa ja pelihenki on ollut hyvä. Kasikaaviossa on tarkoitus pelata nelinpeliä vaihtuvin parein kolmen tunnin ajan. Kuulostaa ehkä pitkälle ajalle, mutta aika menee kuin siivillä. 

Naisten kasikaavio Hangossa
Naisten kasikaavio Hangossa toukokuussa 2022.
Kuva Leena Munter

Ilmoittautumiset kasikaavioihin ovat avoinna Kirten sivuilla ja pelejä on tarkoitus järjestää kuukauden toinen lauantai huhtikuuhun asti. Voit myös ilmoittautua varalle, vaikka ryhmä näyttäisi olevan täysi. Osallistuaksesi kasikaavioon, sinun ei tarvitse olla Kirten jäsen. Tarkemmat peliohjeet on kuvailtu Kirten sivuilla jo aiemmin. Tervetuloa mukavaan pelitapahtumaan!

Peliaika lauantai klo 10-13, päivämäärät:

 Terveisin kasikaavion vetäjä Minna

Send message

Kategoriat: Tapahtumat