Jäsenille


Kirkkonummen Tennis ry:n perustamiskokous pidettiin 2.6.1980.

Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä jäsenhakemuslomake. Saat sähköpostiin laskun ja kutsun liittyä KirTen postituslistalle. KirTellä on oma sähköpostilista, jolla tavoitetaan kaikki jäsenet, jotka ovat mukana jakelulistalla. KirTen jäsenet saavat pelata Lindalin kentillä jäsenhintaan. Jäsenedut ovat voimassa sitten, kun maksettu jäsenmaksu näkyy jäsenrekisterissä.

Jos kaipaat uusia pelikavereita, voit lisätä yhteystietosi Peliseuraa-listalle tai ilmoittautua mukaan KirTe Cupiin, jonka tarkoituksena on löytää omantasoista peliseuraa ja saada pelikokemusta, säännöllisiä pelejä sekä vaihtuvia vastustajia.

Jäsenmaksut 2021

  • aikuisilta (20 vuotta täyttäneet) 30 euroa
  • junioreilta (alle 20-vuotiaat) 20 euroa.

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostina. Eräpäivä on 15.2.2021. Jos et ole saanut laskua, ota yhteyttä.

Talvikauden valmennus

KirTe tulee seuraavalla talvikaudella 2021/22 laajentamaan valmennustarjontaa myös arki-iltoihin uudessa Lähitapiola Sport Centerin yhteyteen valmistuvassa liikuntakeskus Masala Arenassa. Katso hinnasto ja iIlmoittaudu mukaan! Jos on jotain kysyttävää valmennusasioista, ota yhteyttä valmennuspäällikköön:

Send message


Sarjatennisjoukkueet

KirTellä on sarjatennisjoukkueita kesällä IV-divisioonassa ja talvella seniorisarjassa.

Lähiliiga

Puulaaki

KirTellä on kaksi puulaakijoukkuetta:

  • KirTe1: Kapteeni Kimmo Nuotio
  • KirTe2: Kapteeni Tero Vanhanen

Seloste henkilötietojen käsittelytoimista

Henkilötietojen käsittelyä sääntelevä laki GDPR tuli voimaan vuonna 2018. KirTen seloste seuran jäsenten henkilötietojen käsittelystä.