Jäsenille


Kirkkonummen Tennis ry:n perustamiskokous pidettiin 2.6.1980 ja samalla hyväksyttiin yhdistyksen säännöt.

Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä jäsenhakemuslomake. KirTen jäsenet saavat pelata Lindalin kentillä jäsenhintaan.

Jos kaipaat uusia pelikavereita, voit lisätä yhteystietosi Peliseuraa-listalle tai ilmoittautua mukaan KirTe Cupiin, jonka tarkoituksena on löytää omantasoista peliseuraa ja saada pelikokemusta, säännöllisiä pelejä sekä vaihtuvia vastustajia.

Jäsenmaksut 2022

  • aikuisilta (20 vuotta täyttäneet) 30 euroa
  • junioreilta (alle 20-vuotiaat) 20 euroa.

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostina. Eräpäivä on 11.02.2022. Jos et ole saanut laskua, ota yhteyttä.

Valmennus

Kirkkonummen Tennis järjestää jäsenilleen valmennustoimintaa uudessa Masalan juna-aseman läheisyyteen valmistuneessa liikuntakeskus Joo.Arenassa ja kesällä myös Lindalin ulkokentillä. Toiminassa on mukana kaikenikäisiä alle kouluikäisistä lapsista aina aikuisiin asti. Tarjoamme ammattitaitoista valmennusta niin harrastajille kuin kilpapelaajillekin.

Sarjatennisjoukkueet

KirTe osallistuu Tennisliiton sarjatennissarjaan. Joukkueita on sekä 4- että 5-divisioonassa. Näihin peleihin osallistumiseen tarvitaan KirTen jäsenyyden lisäksi Tennisliiton lisenssi. 5-divisioonan peleihin voivat osallistua korkeintaan D-luokan pelaajat.

Lähiliiga

Lähiliigajoukkuetta KirTellä ei ollut kaudella 2021-2022, mutta lähiliigaankin voidaan osallistua, jos halukkaita pelaajia löytyy.

Puulaaki

Kirkkonummella on pelattu puulaakitennistä jo 80-luvun alusta saakka.Viime vuosina sarjassa ovat pelanneet Pickalan Tennis Club, Ericsson, Prysmian,  Veikkolan Tennis Ry ja Kirkkonummen Tennis Ry kahdella joukkueella. Sarjaan osallistumiseen ei tarvita Tennisliiton lisenssiä.

Jos haluat mukaan johonkin näistä KirTen joukkueista, ota yhteyttä:

Send messageSeloste henkilötietojen käsittelytoimista

Henkilötietojen käsittelyä sääntelevä laki GDPR tuli voimaan vuonna 2018. KirTen seloste seuran jäsenten henkilötietojen käsittelystä.