Lindalin kentät


Lindalin hiekkatekonurmikentät ovat kaikkien tennisharrastajien käytössä. Irtotunteja saa pelata varaamalla tunnin varausjärjestelmän kautta. Jos haluat hankkia vakiovuoron tai kausipelioikeuden, ota yhteyttä ylläpitoon.

Jos kaipaat uusia pelikavereita, voit lisätä yhteystietosi Peliseuraa-listalle tai ilmoittautua mukaan KirTe Cupiin, jonka tarkoituksena on löytää omantasoista peliseuraa ja saada pelikokemusta, säännöllisiä pelejä sekä vaihtuvia vastustajia.

Kentän hinnat

KirTen jäsenetMuut
Tunti
8 €12 €
Vakiovuoro (tunti viikossa)90 €130 €
Kausimaksu240 €
Perhekausi320 €

Kausimaksulla saa varausoikeuden kentille koko kesäkaudeksi. Kausioikeudella voi varata kenttiä enintään kahden viikon päähän. Kausioikeus on henkilö- /perhekohtainen, eikä sitä voi käyttää ammattimaiseen toimintaan, eikä vuoroja saa välittää eteenpäin.

KirTen juniorijäsenet voivat pelata vapaina olevilla vuoroilla ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että kenttää ei ole varattu ja syntymävuosi on jäsenrekisterissä tiedossa. Vuoron varanneille pitää tehdä tilaa. Varatut vuorot pitää aina maksaa. Jäsenedut ovat voimassa sitten, kun maksettu jäsenmaksu näkyy jäsenrekisterissä. Kaikkien kentän käyttäjien pitää rekisteröityä varausjärjestelmään (vaikka aikoisi pelata vain ilman varauksia), että lukko tunnistaa tulijan.

Varatuista tunneista lähetetään lasku sähköpostiin kuukausittain. 
Käytä maksaessasi viitenumeroa! 

Varausjärjestelmä

Ennen varaamista on rekisteröidyttävä varausjärjestelmään. Kenttävarauksen voi perua varausjärjestelmässä ennen varauksen ajankohtaa, mutta ei enää sen jälkeen. Sähköpostiperuutuksia ei huomioida! Perumatta jääneet vuorot on maksettava. Kuukauden lopussa saat sähköpostiisi laskun kuukauden aikana varatuista vuoroista.

Vuoron peruutus: rastita ‘Poista’ ja sitten paina ‘Tallenna’

Kentän lukitusjärjestelmä

Oven avaaminen tapahtuu matkapuhelimella. Ovi aukeaa soittamalla numeroon 0402573549. Puhelu katkaistaan vastaamatta, soittaminen ei siis maksa mitään. Jos soittajan numero on piilotettu, laite ei voi tunnistaa soittajaa. Käyttäjän tiedot haetaan varausjärjestelmästä puhelun katkaisemisen jälkeen. Aikaa tähän menee 5-15 sekuntia. Äänimerkki kertoo, milloin lukko on auki.

Oven avaaminen toimii vain varaajan puhelimella oman vuoron ajan, sekä 15 minuuttia ennen ja jälkeen varauksen. Jos haluat, että pelikaverisi pääsee kentälle omalla puhelimellaan, kirjoita numero(t) varauksen ‘Yhteenveto’ -kenttään (esimerkki alla). KirTen juniorijäsenet pääsevät kentälle myös ilman varausta. Joka tapauksessa soittajan pitää olla rekisteröitynyt varausjärjestelmään, muuten soittajaa ei voida tunnistaa ja ovi ei avaudu.

Voit lisätä varaukseen yhden tai useamman puhelinnumeron ja halutessasi myös nimet. Tärkeää on, että numero on kirjoitettu ilman välilyöntejä, viivoja ja maanumeroa. Varauksen tekijän numeroa ei tarvitse erikseen lisätä.

Huom!
Lähtiessäsi muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.

Vessa

Aidan vieressä on kesän ajan Bajamaja, joka on pelaajien käytössä. Muistathan lukita vessan oven ja palauttaa avaimen paikoilleen käytön jälkeen. Metallinkeräysastiaan voi laittaa metalliset pallopurkit ja kannet ja muuta pienmetallia. Muut roskat roskikseen!

Kentän sijainti


Hiekkatekonurmikentän hoito

  • Pidä kenttä siistinä – roskat roskikseen!
  • Älä pelaa kentällä, jos sateen jälkeen on lätäköitä
  • Kentällä EI saa pelata nappulankengillä tai piikkareilla
  • Harjaa kenttä pelivuorosi jälkeen, hiekan tulee olla tasaisesti koko kentällä
  • Kenttä harjataan ulkoreunoineen reunoilta keskelle päin

Mukavia pelihetkiä!


Lindalin kentät on uusittu vuonna 2009 ja avajaiset pidettiin 20.9. 2009.