Lindalin kentät


Lindalin hiekkatekonurmikentät ovat kaikkien tennisharrastajien käytössä. Irtotunteja saa pelata varaamalla tunnin varausjärjestelmän kautta. Jos haluat hankkia vakiovuoron tai kausipelioikeuden, ota yhteyttä ylläpitoon.

Jos kaipaat uusia pelikavereita, voit lisätä yhteystietosi Peliseuraa-listalle tai ilmoittautua mukaan KirTe Cupiin, jonka tarkoituksena on löytää omantasoista peliseuraa ja saada pelikokemusta, säännöllisiä pelejä sekä vaihtuvia vastustajia.

Kentän hinnat

KirTen jäsenetMuut
Tunti
8 €12 €
Vakiovuoro (tunti viikossa)90 €130 €
Kausimaksu240 €
Perhekausi320 €

Kausimaksulla saa varausoikeuden kentille koko kesäkaudeksi. Kausioikeudella voi varata kenttiä enintään kahden viikon päähän. Kausioikeus on henkilö- /perhekohtainen, eikä sitä voi käyttää ammattimaiseen toimintaan, eikä vuoroja saa välittää eteenpäin.

KirTen juniorijäsenet voivat pelata vapaina olevilla vuoroilla ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että kenttää ei ole varattu ja syntymävuosi on jäsenrekisterissä tiedossa. Vuoron varanneille pitää tehdä tilaa. Varatut vuorot pitää aina maksaa. Jäsenedut ovat voimassa sitten, kun maksettu jäsenmaksu näkyy jäsenrekisterissä. Kaikkien kentän käyttäjien pitää rekisteröityä varausjärjestelmään (vaikka aikoisi pelata vain ilman varauksia), että lukko tunnistaa tulijan.

Varatuista tunneista lähetetään lasku sähköpostiin kuukausittain. 
Käytä maksaessasi viitenumeroa! 

Varausjärjestelmä

Ennen varaamista on rekisteröidyttävä varausjärjestelmään. Kenttävarauksen voi perua varausjärjestelmässä viimeistään 15 minuuttia ennen varauksen alkua, mutta ei enää sen jälkeen. Sähköpostiperuutuksia ei huomioida! Perumatta jääneet vuorot on maksettava. Kuukauden lopussa saat sähköpostiisi laskun kuukauden aikana varatuista vuoroista.

Aloita rekisteröitymällä. Jos kieli on muu kuin suomi, se kannattaa vaihtaa tässä vaiheessa:

Ensin tarvittaessa Change Language, sitten Rekisteröidy

Voit käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin vanhassakin kalenterissa. Salasanan pituus uudessa kalenterissa pitää olla vähintään 12 merkkiä.

Aloitussivuksi kannattaa valita Varauskalenteri, niin näet heti varaustilanteen

Jos sähköpostissa tuleva aktivointilinkki ei toimi, kokeile silti kirjautua sillä tunnuksella ja salasanalla jotka annoit rekisteröitymisvaiheessa. Jostain syystä pari käyttäjää on saanut linkistä virheilmoituksen, mutta tunnus ja salasana ovat silti toimineet. Selvitämme asiaa.

Varaus poistetaan klikkaamalla omaa varausta kalenterissa, sitten ‘Lisää’ -> ‘Poista’

Varauksen otsikkoa tai kuvausta ei tarvita, mutta halutessasi voit omaan käyttöön laittaa muistiin jotain tietoja. Varaukseen voi lisätä muitakin puhelinnumeroita, joilla oven saa auki. Varauksen omistajalle ovi avautuu joka tapauksessa, mutta jos tulet myöhässä tai et itse pääse vakiovuorollesi jollain kerralla, tähän voit lisätä toisen numeron, jolla pääsee ovesta.

Kentän lukitusjärjestelmä

Oven avaaminen tapahtuu matkapuhelimella. Ovi aukeaa soittamalla numeroon 0402573549. Puhelu katkaistaan vastaamatta, soittaminen ei siis maksa mitään. Jos soittajan numero on piilotettu, laite ei voi tunnistaa soittajaa. Käyttäjän tiedot haetaan varausjärjestelmästä puhelun katkaisemisen jälkeen. Aikaa tähän menee 5-15 sekuntia. Äänimerkki kertoo, milloin lukko on auki.

Oven avaaminen toimii vain varaajan puhelimella oman vuoron ajan, sekä 15 minuuttia ennen ja jälkeen varauksen. Varaukseen voi lisätä muitakin puhelinnumeroita, joilla oven saa auki. Varauksen omistajalle ovi avautuu joka tapauksessa, mutta jos tulet myöhässä tai et itse pääse vakiovuorollesi jollain kerralla, tähän voit lisätä toisen numeron, jolla pääsee ovesta. KirTen juniorijäsenet pääsevät kentälle myös ilman varausta.

Pelikaverin tai esim. lapsen puhelinnumero (useampi numero pilkulla erotettuna)

Huom!
Lähtiessäsi muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.

Vessa

Aidan vieressä on kesän ajan Bajamaja, joka on pelaajien käytössä. Muistathan lukita vessan oven ja palauttaa avaimen paikoilleen käytön jälkeen. Metallinkeräysastiaan voi laittaa metalliset pallopurkit ja kannet ja muuta pienmetallia. Muut roskat roskikseen!

Kentän sijainti


Hiekkatekonurmikentän hoito

  • Pidä kenttä siistinä – roskat roskikseen!
  • Älä pelaa kentällä, jos sateen jälkeen on lätäköitä
  • Kentällä EI saa pelata nappulankengillä tai piikkareilla
  • Harjaa kenttä pelivuorosi jälkeen, hiekan tulee olla tasaisesti koko kentällä
  • Kenttä harjataan ulkoreunoineen reunoilta keskelle päin

Mukavia pelihetkiä!


Lindalin kentät on uusittu vuonna 2009 ja avajaiset pidettiin 20.9. 2009.