Lindalin kentät

Lindalin hiekkatekonurmikentät ovat kaikkien tennisharrastajien käytössä. Irtotunteja saa pelata varaamalla tunnin varausjärjestelmän kautta. Jos haluat hankkia vakiovuoron tai kausipelioikeuden ota yhteyttä ylläpitoon.

Varatut tunnit maksetaan KirTen tilille
Aktia / Kirkkonummi: 405520-2171262   IBAN FI1040552020171262

Kentän hinnat

KirTen jäsenetMuut
Tunti
8 €12 €
Vakiovuoro (tunti viikossa)90 €130 €
Kausimaksu240 €

Ennen varaamista on rekisteröidyttävä varausjärjestelmään. Kenttävarauksen voi perua ennen varauksen ajankohtaa mutta ei enää sen jälkeen. Perumatta jääneet vuorot on maksettava. Maksaessasi kirjoita maksun viestikenttään varaajan nimi ja varauksen päiväys ja kellonaika. KirTen juniorijäsenet voivat pelata vapaina olevilla vuoroilla ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että kenttää ei ole varattu ja syntymävuosi on jäsenrekisterissä tiedossa. Vuoron varanneille pitää tehdä tilaa. Varatut vuorot pitää aina maksaa.

Kentän kausihinnat jäsenille

Uutena maksuvaihtoehtona kaudelle 2011 otetaan käyttöön koko kauden kattava pelioikeus. Kausioikeudella voi varata kenttiä enintään kahden viikon päähän. Kausi-oikeus on henkilökohtainen (/perhekohtainen) eikä sitä voi käyttää ammattimaiseen toimintaan eikä vuoroja saa välittää eteenpäin.

päiväkausi120 €vapaa varausoikeus kentille arkisin klo 16 asti
koko kausi240 €vapaa varausoikeus kentille kaikkina aikoina
perhekausi320 €vapaa perhekohtainen varausoikeus kentille kaikkina aikoina

Kentän lukitusjärjestelmä

Vanha koodilukko ei ole enää käytössä. Nyt oven avaaminen tapahtuu matkapuhelimella. Ovi aukeaa soittamalla numeroon 0402573549. Puhelu katkaistaan vastaamatta, soittaminen ei siis maksa mitään. Jos soittajan numero on piilotettu, laite ei voi tunnistaa soittajaa. Käyttäjän tiedot haetaan varausjärjestelmästä puhelun katkaisemisen jälkeen. Aikaa tähän menee 5-15 sekuntia. Äänimerkki kertoo, milloin lukko on auki. Kun seuraavan kerran varaat kenttiä, tarkistathan että puhelinnumerosi on varausjärjestelmässä oikein (valikossa linkki ’Muuta profiilia’). Joka tapauksessa (vaikka numero olisikin oikein), paina lopuksi ’Muokkaa profiilia’ -nappia. Silloin järjestelmä tallentaa numeron uudelleen oikeassa muodossa. 

Kentän sijainti

Hiekkatekonurmikentän hoito

  • Pidä kenttä siistinä – roskat roskikseen!
  • Älä pelaa netällä, jos sateen jälkeen on lätäköitä
  • Kentällä EI saa pelata nappulankengillä tai piikkareilla
  • Harjaa kenttä pelivuorosi jälkeen, hiekan tulee olla tasaisesti koko kentällä
  • Kenttä harjataan ulkoreunoineen reunoilta keskelle päin

Mukavia pelihetkiä!

Lindalin kentät on uusittu vuonna 2009 ja avajaiset pidettiin 20.9. 2009.