Kesän 2022 tenniskurssit

Tenniskurssit 2022

star_full star_full star_full star_full star_half

Kirkkonummen Tennis KirTe ry järjestää kesällä 2022 aloitteleville lapsille ja nuorille viikon kestäviä tenniskursseja Lindalin tenniskentillä ja Masalan Joo.Arenassa klo 9 -15 välillä kaksi tuntia päivässä. Lasten alkeiskurssien hinta on 70 euroa / viikko (5 x 2 tuntia). Lisäksi on minitenniskurssit pienimmille pelaajille ja jatkokursseja junioreille. Talven valmennusryhmien juniorien kesäkurssit on varattavissa Tennisclubin kautta (muiden seurojen pelaajat, ottakaa yhteyttä jos etsitte enemmän pelanneiden ryhmiä).

Jos haluamasi kurssi on täynnä tai toivot jotain kurssia mitä ei ole listalla, voit ilmoittautua jonoon.

Lasten kesäkurssit 2022

Huomioi ilmoittautuessasi, että kursseja on ensi kesänä kahdessa ei paikassa: Lindalissa ja Masalassa!

Ei tulevia tapahtumia


Tahdomme tarjota tenniselämyksiä myös vähävaraisten perheiden lapsille; kurssimaksu ei saa olla esteenä osallistumiselle. Jos teillä on vaikeuksia maksun kanssa, ottakaa yhteyttä ennen kurssin alkua.

Aikuisten kesäkurssit 2022

Ei tulevia tapahtumia

Jos haluamasi kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon (kerro, mille kurssille haluaisit osallistua ja jos on toiveita ajankohdan suhteen). Ilmoitamme uusista kursseista ensimmäisenä jonossa oleville.

Maksuttomat kokeilukerrat

Ei tulevia tapahtumia


Viime kesänä suosituimmat viikot täyttyivät nopeasti. Varaa siis paikkasi ajoissa!

Jos on jotain kysyttävää kursseista, ota yhteyttä:

Send message


Tervetuloa kurssille!

Talvikausi 2022-2023

Valmennustoiminta jatkuu Masalan Joo.Arenassa myös ensi talvena. Toiminassa on mukana kaikenikäisiä alle kouluikäisistä lapsista aina aikuisiin asti. Tarjoamme ammattitaitoista valmennusta niin harrastajille kuin kilpapelaajillekin. Ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023 on avattu. Myös nyt valmennuksessa mukana olevat muistakaa ilmoittautua uudelleen ensi kaudelle! Hinnat pysyvät samoina kuin tällä kaudella.

Kirkkonummen Tennis ry logo
Kirkkonummen Tennis ry