Kesän 2023 tenniskurssit

Tenniskurssit 2023

star_full star_full star_full star_full star_half

Kirkkonummen Tennis KirTe ry järjestää kesällä 2023 aloitteleville lapsille ja nuorille viikon kestäviä tenniskursseja Lindalin tenniskentillä ja Masalan Joo.Arenassa klo 9 -15 välillä 1,5 tuntia päivässä. Lasten alkeiskurssien hinta on 70€ / viikko (5 x 1,5 tuntia), 5-8 -vuotiaiden ryhmissä 50€ / viikko. Toisesta ja seuraavista kurssiviikoista 10% alennus. Talven valmennusryhmien juniorien kesäkurssit on varattavissa Tennisclubin kautta.

Jos haluamasi kurssi on täynnä tai toivot jotain kurssia mitä ei ole listalla, voit ilmoittautua jonoon.

Lasten kesäkurssit 2023

Huomioi ilmoittautuessasi, että kursseja on ensi kesänä kahdessa ei paikassa: Lindalissa ja Masalassa!

Ei tulevia tapahtumia


Tahdomme tarjota tenniselämyksiä myös vähävaraisten perheiden lapsille; kurssimaksu ei saa olla esteenä osallistumiselle. Jos teillä on vaikeuksia maksun kanssa, ottakaa yhteyttä ennen kurssin alkua.

Aikuisten kesäkurssit 2023

  • Aikuisten jatkokurssi Lindalissa viikot 23-25: tiistai- ja torstai-illat klo 17-18.30 (6 x 1,5h) 180€, ilmoittautuminen Tennisclubin kautta
  • Aikuisten alkeiskurssi Lindalissa viikot 23-25: tiistai- ja torstai-illat klo 18.30-20.00 (6 x 1,5h) 180€

Ei tulevia tapahtumia

Jos haluamasi kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon (kerro, mille kurssille haluaisit osallistua ja jos on toiveita ajankohdan suhteen). Ilmoitamme uusista kursseista ensimmäisenä jonossa oleville.

Maksuttomat kokeilukerrat

Ei tulevia tapahtumia


Viime kesänä suosituimmat viikot täyttyivät nopeasti. Varaa siis paikkasi ajoissa!

Jos on jotain kysyttävää kursseista, ota yhteyttä:

Send message


Tervetuloa kurssille!

Talvikausi 2023-2024

Valmennustoiminta jatkuu Masalan Joo.Arenassa myös ensi talvena. Toiminassa on mukana kaikenikäisiä alle kouluikäisistä lapsista aina aikuisiin asti. Tarjoamme ammattitaitoista valmennusta niin harrastajille kuin kilpapelaajillekin. Ilmoittautuminen talven valmennukseen avataan kevään aikana.

Kirkkonummen Tennis ry logo
Kirkkonummen Tennis ry