Ilmoittautuminen valmennukseen 2021-2022

KirTen valmennustarjonta on viime vuodet ollut talvikaudella vähäistä, mutta Masalaan Lähitapiola Sport Centerin yhteyteen syksyllä 2021 avautuva uusi halli Masala Arena mahdollistaa valmennustoiminnan merkittävän laajentamisen. KirTe on valinnut Jouni Hatakan valmennuspäälliköksi kehittämään seuran juniori- ja aikusvalmennusta.

Valmennusta tullaan järjestämään kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille sopivissa ryhmissä. Tulemme panostamaan erityisesti junioritoiminnan kehittämiseen, missä valmennustoiminta painottuu arki-iltapäiviin. Lisäksi tarjoamme aikuisille ryhmiä arki-iltoihin ja viikonloppuihin.

Varaa paikkasi ensi talven ryhmiin jo nyt, paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä.

Myös lasten kesäkursseilla on vielä tilaa.

Kategoriat: Valmennus