Valmennuspäälliköksi Jouni Hatakka

KirTe on valinnut Jouni Hatakan valmennuspäälliköksi kehittämään seuran juniori- ja aikusvalmennusta. Jounin vastuulla tulee olemaan kokonaisvaltaisesti KirTen juniori- ja aikuisvalmennuksen kehittäminen, valmentajien rekrytointi ja kehittäminen, pelaajapolkujen luominen sekä tapahtumien suunnittelu. KirTen tavoitteena on jatkossa tarjota pelaajille kehitysmahdollisuudet aina aloittelijasta kansallisen tason huipulle asti. 

”Jounilla on vahvat näytöt valmennustoiminnan ja pelaajien kehittämisestä. Olemme todella iloisia, että saamme rautaisen ammattilaisen viemään seuran toimintaa uudelle tasolle. Uskon että KirTen junioreiden ensimmäiset SM-mitalit nähdään 5 vuoden päästä”, kertoo KirTen hallituksen puheenjohtaja Jussi Karhunen. 

Jounilla on pitkä kokemus valmentamisesta Suomessa ja Australiassa. Hän on käynyt tennisliiton 3-tason kilpavalmentajakoulutuksen ja jatkanut kouluttautumista valmennus- ja testausopin opinnoilla Jyväskylän yliopistossa, sekä kehittänyt osaamistaan lukuisilla kansainvälisillä koulutuksilla. Astuminen valmennuspäällikön rooliin Kirkkonummella on Jounille paluu juurille. Hän on kotoisin Nummelasta ja pelannut juniorina paljon Kirkkonummella.  Pelaamisen myötä KirTen väki on tullut tutuksi ja Jouni onkin ollut tuttu näky KirTen kesäkurssien valmentajana.   

Jounin valmennusura on ollut pienellä tauolla kasvatustieteen maisterin ja käsityöopettajan tutkinnon suorittamisen vuoksi, mutta intohimo tennikseen sai hänet innostumaan KirTen tarjoamasta mahdollisuudesta: ”Masalan uusi tennishalli luo hienot puitteet tenniksen kehittämiselle Kirkkonummella. Tämä on myös minulle henkilökohtaisesti hieno mahdollisuus päästä luomaan uutta niin sanotusti puhtaalta pöydältä ja olen kiitollinen tästä tilaisuudesta.”

 Jounin tausta pähkinänkuoressa:

 Koulutus

Liikuntatieteiden kandidaatti – Jyväskylän yliopisto liikuntatieteellinen tiedekunta

Kasvatustieteiden kandidaatti Turun yliopisto (Kasvatustieteiden maisteri 2022)

4-tason valmentaja – Suomen Tennisliitto

Valmennuskokemus

Jyväskylän Tennis Seura 2009-2016, 2018-2020

Gardens Tennis Darwin NT 2017-2018

Brookfield Tennis Club Brisbane QLD 2016-2017

Espoon Tennis Seura 2004-2009

Kategoriat: Tiedotteet