Otteluraportti: KirTe – Smash 8

KirTe sai 4-divisioonassa sunnuntaina 26.7. vieraakseen Smash 8 joukkueen, joka oli miehitetty tällä kertaa junioreilla.

KirTen ykköspelaajana nähtiin tuore yli 60 -vuotiaiden SM -pronssimitalisti Mika Pelkonen, joka kohtasi itseään 50 vuotta nuoremman Jeri Lassilan. Nuoruus oli tällä kertaa valttia sillä Lassila vei tasaisen ottelun 6-3 7-5. Toisessa kaksinpelissä Jussi Karhunen onnistui kääntämään ottelun Lasse Alhavaa vastaan KirTelle lopulta ottelu tie-breakissa 6-4 1-6 10-7, joten ratkaisu siirtyi nelinpeliin. Nelurissa Jussi Karhunen ja Tero Vanhanen nousivat vielä hävityn ensimmäisen erän jälkeen haastamaan parin Lassila/Alhava, mutta ottelu tie-breakissa tasoaan nostanut juniori-duo ratkaisi pelin ja koko sarjaottelun Smahsille luvuin 6-4 2-6 10-5.

KirTe jatkaa lohkonsa kärjessä, mutta tappion myötä tie sarjanousuun näyttää haastavalta. KirTe pelaa seuraavaksi THIFAn vieraana 16.8. Tapiolassa.

Kategoriat: Tiedotteet