Otteluraportti: PuiU – KirTe

KirTe vieraili PuiUn vieraana Metsälän helteisillä massakentillä sunnuntaina 28.6.

Edellisen päivän voitokkaan, mutta kuluttavan, VarTe -kotipelin jälkeen kokoonpanoon oli haettu tuoreet voimat. Ykkösten kaksinpelissä joukkuiden kapteenit KirTen Jussi Karhunen (C2/17) ja PuiUn Arto Koponen (C2/17) lähtivät otteluun ennalta tasaisista asetelmista, mutta kentällä peli kääntyi KirTen eduksi nopeasti 6-1 6-3.

Kakkosten kaksinpelissä varamiehenä kokoopanoon noussut Mika Nylander (E1/3) lähti haastamaan ennalta kovempaa PuiUn Mika Ilvesmäkeä (D2/5). Kentällä asetelmat kuitenkin vaihtuivat kun Mika jauhoi varmalla peruspelillä taululle lukemat 6-4 6-2.

Nelinpelissä Karhunen/Nylander näytti ensimmäisen erän perusteella jäävän täysin parin Koponen/Invesmäki jalkoihin, mutta toiseen erään tehdyt taktiset muutokset käänsivät ottelun lopulta KirTelle 3-6 6-4 10-6.

KirTe on kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen lohkonsa selvänä ykkösenä.

Kategoriat: Tiedotteet