Otteluraportti: KirTe – VarTe 2

KirTe avasi kautensa lauantaina 27.6. Lindalin helteisellä viheriöllä VarTe 2 vastaan tiukalla 2-1 voitolla.

Ykkösten kaksinpelissä KirTen Juuso Karhunen avasi ensimmäisen erän hieman hapuillen VarTen John Saariota vastaan, mutta erän loppua kohti hallinta siirtyi Karhuselle vahvan syötön ja kämmenen yhdistelmillä. Ensimmäinen erä Juusolle 6-3. Toisessa erässä Varten Saario paransi selvästi peliään ja tuotti Juusolle jatkuvia vaikeuksia vahvasti kierteisellä vasenkätisellä syötöllään, erä Saariolle 6-1. Ottelu tie-breakissa Saario ei lopulta antanut Juusolle mahdollisuuksia ja näin ensimmäinen ottelu VarTelle. “Pitkä ottelutauko näkyi tänään otteissa” harmitteli Juuso kenttähaastattelussa ottelun jälkeen.

Kakkosten kaksinpelissä nähtiin dramatiikkaa KirTen Jan Nyströmin vietyä ensimmäisen erän tiukan väännön jälkeen 6-2. Toisen erän tilanteessa 2-1 VarTen Henrik Suni loukkasi jalkansa vaarattoman näköisessä tilanteessa, mutta jatkoi kuitenkin lääkintätauon jälkeen ottelun loppuun. Jan ei antanut tilanteen kuitenkaan sekoittaa peliään ja lopulta erä kotiin selvästi 6-1.

Ratkaisevaan nelinpeliin KirTellä oli asettaa tuoreet miehet, mikä saattoi olla Lindalin paahteessa tuloksen kannalta ratkaiseva etu. KirTen Jussi Karhunen ja Tero Vanhanen takoivat 40 minuutissa rutiinivoiton 6-1 6-2, ja näin koko ottelu KirTelle voitoin 2 -1. “Tänään riitti ihan peruspeli” totesi Tero Vanhanen kenttähaastattelussa ottelun jälkeen.

Kategoriat: Tiedotteet