Jäsenkirje 2/2019

Hei kaikille,

tässä muutama asia luettavaksi ja omaksuttavaksi! Nämä löytyvät osin myös kotisivuilta, jonne päivittyy uusimmat tapahtumat. Kannattaa käydä katsomassa: https://kirte.net/wp/

KirTen jäsenille on tulossa kesän aikana treenejä kertamaksulla valmentajan johdolla eri tasoryhmissä, katso lisätiedot tapahtumakalenterista. Myös edellisten kesien kurssilaiset ovat tervetulleita mukaan. 

Lukon toiminnassa on pieniä muutoksia. Oven avaaminen toimii vain varaajan puhelimella oman vuoron ajan, sekä 15 minuuttia ennen ja jälkeen varauksen. KirTen juniorijäsenet pääsevät kentälle myös ilman varausta. Tarkemmat ohjeet löytyy nettisivuilta. Kenttämaksut toivotaan maksettavan jatkossa kuukausittain. Kuun lopussa lähetetään sähköpostiin yhteenveto kuukauden aikana varatuista tunneista. Toki on edelleen mahdollista maksaa myös yksittäin heti tunnin jälkeen. 

Jos jäsenmaksu on vielä maksamatta, maksathan mahdollisimman pian. Jäsenedut ovat voimassa vasta kun tämän vuoden maksu on merkitty jäsenrekisteriin. Jos et ole maksanut jäsenmaksua viime vuonna ja haluat liittyä jäseneksi, täytä jäsenhakemuslomake.

Kirte:n hallitus

Kategoriat: Tiedotteet