Edustusjoukkueet

Sarjatennisjoukkueet

KirTe osallistuu Tennisliiton sarjatennissarjaan. Joukkueita on sekä 4- että 5-divisioonassa. Näihin peleihin osallistumiseen tarvitaan KirTen jäsenyyden lisäksi Tennisliiton lisenssi. 5-divisioonan peleihin voivat osallistua korkeintaan D-luokan pelaajat.

Lähiliiga

Lähiliigajoukkuetta KirTellä ei ollut kaudella 2021-2022, mutta lähiliigaankin voidaan osallistua, jos halukkaita pelaajia löytyy.

Puulaaki

Kirkkonummella on pelattu puulaakitennistä jo 80-luvun alusta saakka.Viime vuosina sarjassa ovat pelanneet Pickalan Tennis Club, Ericsson, Prysmian,  Veikkolan Tennis Ry ja Kirkkonummen Tennis Ry kahdella joukkueella. Sarjaan osallistumiseen ei tarvita Tennisliiton lisenssiä.

Jos haluat mukaan johonkin näistä KirTen joukkueista, ota yhteyttä:

Send message

Kategoriat: Kilpailut