Tervetuloa!

Jäsenhakemuksen lähetys onnistui. Tervetuloa jäseneksi! Jäsenmaksulasku lähetetään erikseen, käytäthän maksaessasi viitenumeroa. Kiitos!

Uusien jäsenten jäsentiedot lisätään yön aikana Tennisliiton ylläpitämään TennisClub-ohjelmaan (kurssille tai valmennukseen ilmoittautuneiden osalta sitten kun kurssi alkaa), eli huomisesta alkaen voit kirjautumalla TennisClubiin muokata omia yhteystietojasi kohdassa “Omat tiedot”. Lue myös ohjeet TennisClubin käyttöön.

  • Käyttäjätunnus: sähköpostiosoitteesi (sama jonka annoit jäsenhakemuksessa) 
  • Salasana: Jos sinulla ei vielä ole salasanaa, saat luotua itsellesi salasanan tilaamalla henkilökohtaisen salasananvaihtolinkin kirjautumissivun linkistä ”Unohditko salasanasi?”. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana täytyy vaihtaa. 

Jäsenetuna KirTen jäsenet saavat alennuksen Lindalin kenttävuoroista ja juniorijäsenet voivat pelata Lindalin ulkokentillä myymättä jääneillä vuoroilla ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että kenttää ei ole varattu ja syntymävuosi ja juniorin puhelinnumero on jäsenrekisterissä tiedossa. Tennisclubissa on erikseen paikka pelaajan ja huoltajan puhelinnumerolle. Vuoron varanneille pitää tehdä tilaa ja varatut vuorot pitää aina maksaa.