Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten alkeiskurssi 7-16 v

7 kesäkuun : 09:00 - 11 kesäkuun : 15:00

50€
Ilmoittautuneita: 28/30

Kurssi on lähes täynnä. Jos et mahtunut mukaan, voit ilmoittautua jonoon. Ilmoitamme jonossa oleville mahdollisista peruutuspaikoista. Viikolla 24 ja elokuun kursseilla on vielä tilaa.

MUKAAN MAHTUU VIELÄ kaksi lasta: klo 9-11: 1 paikka 7-8v poikien ryhmässä ja 1 paikka 9v tyttöjen ryhmässä!! Ota yhteyttä:

Send message


Kesäkuu viikko 23 (5 * 2 tuntia): Lasten ja nuorten kurssi 7-16 -vuotiaille klo 9 -15 välillä kaksi tuntia päivässä. Aikaisempaa kokemusta tenniksestä ei tarvita, mutta myös aikaisempien vuosien kesäkurssilaiset ovat tervetulleita! Osallistujat jaetaan ryhmiin iän mukaan. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos haluat samaan ryhmään kaverin tai suunnilleen saman ikäisen sisaruksen kanssa! Kurssin valmentajina toimivat Juuso Karhunen ja Janne Kevarinmäki. Jos on jotain kysyttävää kursseista, ota yhteyttä.

Kurssimaksu 50 euroa sisältää vakuutuksen ja T-paidan. Mailan saa tarvittaessa lainaan kurssin ajaksi.

Ilmoittautumiset ma 17.5.2021 mennessä. Lisää tietoa kurssista ja tarkempi kurssiaikataulu kellonaikoineen lähetetään osallistujille viikon 21 aikana.

Kurssijärjestelyissä noudatetaan Tennisliiton suosituksia. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos tarvitset lainamailan. Mailat puhdistetaan ja gripit vaihdetaan kurssien välillä.

Tiedot

Alkaa:
7 kesäkuun : 09:00
Loppuu:
11 kesäkuun : 15:00
Hinta:
50€
Tapahtumaluokka:
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Järjestäjä

KirTe
Sähköposti:
kurssit@kirte.net
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Lindalin tenniskentät (autotallien takana Laaksokuja päässä)
Laaksokuja 2
Kirkkonummi, 02400 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Ilmoittautuminen on suljettu tai tapahtuma on täynnä.