Logokilpailu

Kimmo Nuotio /

Uusi logo Kirkkonummen Tennis ry:lle!

Seura tarvitsee logon esimerkiksi peliasuja varten, jotta sen jäsenet erottuvat edukseen kilpailuissa ja pelikentillä. Logo olisi tarpeen muutenkin seuran toiminnan tunnukseksi. Laadi ehdotuksesi Kirkkonummen tennis ry:n logoksi.

Voit itse valita, millä tavalla ja missä muodossa logon esität. Se voi olla piirros, ja siinä voidaan käyttää värejä tai se voi olla mustavalkoinen. Muista kunnioittaa toisten tekijänoikeuksia, joten ethän kopioi netistä toisten materiaalia. Voit laatia ehdotuksesi yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa. Ehdottajan ei tarvitse olla kirkkonummelainen. Alaikärajaa ei ole, eikä yläikäikärajaa.

Kolme parasta ehdotusta palkitaan pienellä muistamisella Kirkkonummen Tenniksen tilaisuudessa, kun juhlitaan Lindalin kentän 10-vuotista toimintaa. Jos ehdotusten tekijä on antanut suostumuksensa, ehdotus voidaan julkaista näkyviin seuran kotisivuilla sen jälkeen, kun osallistumisaika on päättynyt. Toivottavasti voimme julkaista mahdollisimman paljon näitä ehdotuksia.

Sen ehdotuksen tekijä, jonka ehdotus toteutetaan, saa myös pienen rahapalkkion (200 euroa), jolla seura lunastaa logon yksinoikeudella omaan käyttöönsä. Seuran kotisivuille merkitään näkyviin tieto siitä, kuka on ehdotuksen tehnyt. Logon kehittelyä voidaan jatkaa ammattilaisten toimesta, joten ehdotusta ei välttämättä toteuteta sellaisenaan. Logoon voidaan myös esimerkiksi lisätä tai vähentää värejä. Seura voi myös ohjeistaa logon käyttöä, kuten sitä, minkä kokoisena sitä käytetään ja millainen sen taustan tulisi olla. 

Valinnan tekee raati, johon kuuluu vähintään yksi graafisen suunnittelun ammattilainen. Raadin puheenjohtajana toimii seuran puheenjohtaja.

Ehdotuksen voi toimittaa sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen logo@kirte.net. Liitteen koko max. 2 MB. Pyydämme tarvittaessa kuvan tarkemmalla resoluutiolla. Merkitse viestiin, saako ehdotuksen julkaista kotisivuilla. Liitä ehdotukseen jokin pieni sanallinen luonnehdinta työstäsi, ja kerro myös jotakin itsestäsi. Lähetä ehdotuksesi viimeistään 10.7.2019 klo 23.55. Lisätiedot: Kimmo Nuotio, gsm: 050-3087444.

Jos ehdotuksia tulee lukuisia, voimme antaa myös netinkäyttäjien valita oman suosikkinsa. Seuraa uutisiamme asiasta nettisivuilta!

Kategoriat: Tiedotteet