Kirkkonummen Tennis ry

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Jäsenyysasiat

Kirkkonummen Tennis ry:n jäseneksi voit liittyä yksinkertaisesti maksamalla liittymismaksun ja jäsenmaksun seuran tilille.

Muistathan merkitä maksun yhteydessä viestikenttään syntymävuotesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Siten saat jäsenkirjeen ja muut viestit oikeaan osoitteeseen tai puhelimeen. Tennislehti ilmestyy jatkossa vain nettiversiona www.tennis.fi sivuilla. Lisätietoja saa seuran sihteeriltä ja muilta johtokunnan jäseniltä.

Tennisliiton kilpailuihin osallistumiseen vaaditaan lisäksi K-lisenssi, joka maksetaan vuorostaan suoraan Tennisliiton tilille. Ohjeet Tennisliiton sivuilla.

KirTe:n jäsenmaksut vuonna 2017 on mainittu alla olevassa jäsenkirjeessäJäsenkirje 3/2018

1) KirTen syyskokous pidetään keskiviikkona 12.12.2018 klo 18.30 osoitteessa Pellavarinne 5 B 10. Ohjelmassa sääntömääräiset asiat, kuten puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta. Kokous on kaikille jäsenille avoin, joten tervetuloa mukaan!
2) Pajulahden tennisleiri
Perinteinen leiri järjestetään ensi keväänä 6.-7.4.2019, mikäli tarpeeksi jäseniä ilmoittautuu mukaan. Leirillä valmennusta ja muita pelejä lauantaina ja sunnuntaina. Leirin hinta noin 115 e/aikuinen ja noin 100 e/juniori (alle 16v), hinnat vahvistetaan lähempänä. Hinta sisältää valmennuksen, kentät, majoituksen ja ateriat. Ilmoita kiinnostuksesi leiriin mieluiten jo 7.12. mennessä, jotta voimme vahvistaa Pajulahden varauksen.
Iloista joulun odotusta!
KirTe hallitus

 

Jäsenkirje 2/2018

Hyvä KirTen jäsen,

Kesä alkaa olla lopuillaan, mutta toivottavasti  pääsemme vielä pitkälle syksyyn pelaamaan Lindalin kentille. Kesän aikana kentät ovat olleet kovassa käytössä, mikä on todella mukava asia!

Alla muutama hallituksessa esillä ollut asia jäsenille tiedoksi:

Seloste henkilötietojen käsittelytoimista

Henkilötietojen käsittelyä sääntelevä laki  GDPR tuli voimaan tänä vuonna. KirTen nettisivuille on julkaistu seloste seuran jäsenten henkilötietojen käsittelystä. Löydät selosteen sivujen Jäsenet-osiosta sekä tästä linkistä-->

Lindalin kenttien talkoot 15.9. ja 13.10

Lauantaina 15.9.2018 klo 15 pidetään hiekoitustalkoot. Kentille on hyvä saada lisää hiekkaa ennen talven tuloa.
Lauantaina 13.10.2018 klo 14 on syystalkoot, jolloin kentät laitetaan talvikuntoon.
Tule mukaan talkoisiin! Mitä enemmän meitä on paikalla, sitä nopeammin homma on hoidettu.
Lukko on nyt talvisäilössä, eli ovi ei aukea puhelimella talven aikana.

KirTen syyskokous 12.12.

Kokous pidetään 12.12.2018 klo 18.30 hallituksen puheenjohtajan luona. Syyskokoukseen ovat kaikki jäsenet tervetulleita!
Mukavaa syksyn alkua!
Terveisin
KirTe hallitus
Viimeksi päivitetty 13.10.2018 16:16
 

KirTen sähköpostilista

KirTellä on oma sähköpostilista Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen jolla tavoitetaan kaikki jäsenet jotka ovat mukana jakelulistalla. Roskapostin estämiseksi vain listallaolijoiden viestit menevät suoraan listalle. Muiden viestit menevät ensin ylläpitäjälle hyväksyttäviksi. Myös vastaanottajien tiedot pysyvät piilossa.

Viestin lähettäminen listalle

Viesti lähetetään listalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Viesti lähetetään edelleen vastaanottajille vain jos lähettäjä on mukana listalla.

Sähköpostilistalle liittyminen

Haluattaessa liittyä sähköpostilistalle lähetetään viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen siitä sähköpostiosoitteesta johon haluaa vastaanottaa listaa. Lista lähettää tämän jälkeen vahvistusviestin johon vastataan lähettämällä viesti takaisin. Tämän jälkeen ylläpitäjä hyväksyy uuden jäsenen listalle. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Sähköpostilistalta poistuminen

Jos haluaa pois listalta tulee lähettää viesti osoiteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen jolloin lista lähettää vahvistusviestin joka lähetetään takaisin.

Viimeksi päivitetty 04.05.2018 09:28