Kirkkonummen Tennis ry

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Lindalin kentät, kenttien varaus

Karttalinkki kentille.

Ohessa tietoa kenttien käytöstä, portin lukitusjärjestelmästä ja kenttien varauksesta.Lindalin kentän lukitusjärjestelmä on muuttunut

Vanha koodilukko ei ole enää käytössä. Nyt oven avaaminen tapahtuu matkapuhelimella. Ovi aukeaa soittamalla numeroon 0402573549. Puhelu katkaistaan vastaamatta, soittaminen ei siis maksa mitään. Jos soittajan numero on piilotettu, laite ei voi tunnistaa soittajaa. Käyttäjän tiedot haetaan varausjärjestelmästä puhelun katkaisemisen jälkeen. Aikaa tähän menee 5-15 sekuntia. Äänimerkki kertoo, milloin lukko on auki.

Kun seuraavan kerran varaat kenttiä, tarkistathan että puhelinnumerosi on varausjärjestelmässä oikein (valikossa linkki 'Muuta profiilia'). Joka tapauksessa (vaikka numero olisikin oikein), paina lopuksi 'Muokkaa profiilia' -nappia. Silloin järjestelmä tallentaa numeron uudelleen oikeassa muodossa.

Viimeksi päivitetty 29.04.2018 11:10 Lue lisää...
 

Lindalin kenttien ohjeet

Lindalin kentät ovat kaikkien tennisharrastajien käytössä.

Kentän hoito-ohjeet ja varausohjeet on tuotu kentille. Sivun alalaidassa ohjeet, jotka ovat kentilläkin.

Irtotunteja saa pelata varaamalla tunnin varausjärjestelmän kautta. Ennen varaamista on

  • rekisteröidyttävä varausjärjestelmään (valitse kieleksi suomi)
  • saat rekisteröitymisestä automaattisen sähköpostiviestin - et voi vielä varata kenttiä
  • ylläpitäjä hyväksyy rekisteröinnin ja lähettää sähköpostitse koodin kentän koodilukkoon (pyrimme käsittelemään uudet rekisteröinnit muutaman kerran viikossa) ja antaa oikeudet varata kenttiä
  • jos et ole saanut koodia viikon kuluessa rekisteröitymisestä ota yhteyttä ylläpitoon palautekaavakkeella

Kenttävarauksen voi perua ennen varauksen ajankohtaa mutta ei enää sen jälkeen. Perumatta jääneet vuorot on maksettava. Varatut tunnit maksetaan KirTen tilille (maksun viestikenttään varaajan nimi ja varauksen alkamisaika):
Aktia / Kirkkonummi: 405520-2171262.   IBAN FI1040552020171262

Kentän porttiin on asennettu koodilukko ja jokainen kenttää käyttävä (varaava) henkilö saa oman henkilökohtaisen avauskoodinsa. Koodin avulla valvotaan kentän käyttöä eikä koodia saa missään tapauksessa luovuttaa eteenpäin. Jos koodin väärinkäyttöä havaitaan koodi voidaan poistaa käytöstä ja koodin haltijaa voidaan jälkeenpäin veloittaa käytetyistä vuoroista.

Kentän tuntihinnat

KirTen jäsenet 8 €
muut 12 €

KirTen juniorijäsenet pelaavat vapaina olevilla vuoroilla ilmaiseksi, jos kenttää ei ole varattu ennen tunnin alkua.

Kentille on saatavissa myös vakiovuoroja ottamalla yhteyttä ylläpitoon. Vakiovuorojen hinnat (1/h/vko/kausi) ovat:

KirTen jäsenet 90 €
muut 130 €

Kentän kausihinnat jäsenille

Uutena maksuvaihtoehtona kaudelle 2011 otetaan käyttöön koko kauden kattava pelioikeus. Kausioikeudella voi varata kenttiä enintään kahden viikon päähän. Kausi-oikeus on henkilökohtainen (/perhekohtainen) eikä sitä voi käyttää ammattimaiseen toimintaan eikä vuoroja saa välittää eteenpäin.

päiväkausi 120 € vapaa varausoikeus kentille arkisin klo 16 asti
koko kausi 240 € vapaa varausoikeus kentille kaikkina aikoina
perhekausi 320 € vapaa perhekohtainen varausoikeus kentille kaikkina aikoina

Jos haluat hankkia kausipelioikeuden ota yhteyttä ylläpitoon.

Terveisin
KirTe:n hallitus

Viimeksi päivitetty 17.08.2014 11:46
 

Kentän koodilukko

Jokainen kentän käyttäjä saa oman henkilökohtaisen viisinumeroisen koodinsa jolla kentän ovi avataan. Koodi annetaan kaikille varausjärjestelmään rekisteröityneille.

Koodi tulee näppäillä huolellisesti kiirehtimättä. Erityisesti ensimmäinen numero tulee syöttää rauhallisesti sillä lukko "herää" n. viisi kertaa sekunnissa tarkistamaan painetaanko mitään näppäintä ja jatkaa uniaan jos mitään ei tapahdu. Jokaisen rekisteröityneen painalluksen yhteydessä lukko väläyttää vihreää valoa - tämä saattaa olla vaikea havaita auringonpaisteessa.

Oikean koodin syöttämisen jälkeen vihreä valo syttyy ja lukko avautuu (kuuluu kolahdus) n. kolmeksi sekunniksi jolloin ovi voidaan vetää auki.

Jos lukkoon syötetään kolme kertaa peräkkäin väärä koodi, lukkiutuu se reiluksi minuutiksi eikä rekisteröi lisäpainalluksia. Tässä tilassa punainen valo välähtää muutaman sekunnin välein. Ajan kuluttua loppuun saa taas yrittää kolme kertaa.

Kaikki lukon tapahtumat tallennetaan. Varmistathan että ovi menee lukkoon lähtiessäsi kentältä.

Viimeksi päivitetty 29.04.2010 15:31