Kirkkonummen Tennis ry

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Lindalin kentän lukitusjärjestelmä on muuttunut

Vanha koodilukko ei ole enää käytössä. Nyt oven avaaminen tapahtuu matkapuhelimella. Ovi aukeaa soittamalla numeroon 0402573549. Puhelu katkaistaan vastaamatta, soittaminen ei siis maksa mitään. Jos soittajan numero on piilotettu, laite ei voi tunnistaa soittajaa. Käyttäjän tiedot haetaan varausjärjestelmästä puhelun katkaisemisen jälkeen. Aikaa tähän menee 5-15 sekuntia. Äänimerkki kertoo, milloin lukko on auki.

Kun seuraavan kerran varaat kenttiä, tarkistathan että puhelinnumerosi on varausjärjestelmässä oikein (valikossa linkki 'Muuta profiilia'). Joka tapauksessa (vaikka numero olisikin oikein), paina lopuksi 'Muokkaa profiilia' -nappia. Silloin järjestelmä tallentaa numeron uudelleen oikeassa muodossa.

Puhelinnumeron haku varausjärjestelmästä ei onnistu, jos numero on tallennettu niin, että siinä on välilyöntejä, viivoja tai muita ylimääräisiä merkkejä, tai jos numero on eri kuin varausjärjestelmään on tallennettu. Tarkista siis, että numero on oikein. Järjestelmä tallentaa numerot automaattisesti oikeassa muodossa kun muokkaat omia tietojasi.

Jos olet varannut kenttiä lapsesi tai muun perheenjäsenen puolesta, rekisteröi myös hänet varausjärjestelmään, niin laite tunnistaa myös hänen puhelinnumeronsa.

Jos tarvitset apua puhelinnumeron päivittämisessä, ota yhteyttä ylläpitoon ja kerro viestissä nimesi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Huom!
Kuten ennekin, koodi on henkilökohtainen. Kaikki lukon tapahtumat tallennetaan. Soita vain kun olet itse paikalla, muuten voit vahingossa avata oven satunnaisille ohikulkijoille.
Varmistathan että ovi menee lukkoon lähtiessäsi kentältä.


Viimeksi päivitetty 29.04.2018 11:10